Contact met Klikbewust

De Cyber Quiz op uw bedrijf? Vraag nu informatie aan en kijk welke data er nog beschikbaar zijn.

Bel 070-2210156 voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Waarom?

Door een gebrek aan kennis trappen nog steeds veel mensen in verraderlijke phishing emails en overige vormen van internetcriminaliteit. Dit kost de Nederlandse economie jaarlijks 10 miljard euro! (Deloitte, 2017) Maak de kans kleiner dat uw organisatie slachtoffer wordt van Ransomware of andere internetcriminaliteit.

Voor wie?

Voor bedrijven en instellingen die weerbaar willen worden tegen Phishing varianten, SMS fraude, social engineering, CEO fraude en andere vormen van internet criminaliteit. Maar ook voor organisaties die willen weten wat het kennisniveau op dit moment is en hoe medewerkers reageren op een cyber attack.

Hoe werkt het?

De CyberQuiz van Klikbewust.nl duurt 60 minuten en geven we bij u “incompany” op kantoor. We spelen deze game in 3 ronden. De quiz wordt geleid door 2 cyber experts. Per quiz kunnen er tot 40 personen deelnemen. We nemen beamer, scherm en zaalversterking mee, plug and play!

Geen geschikte eigen locatie? Dan bent u welkom bij ons in het The Hague Tech gebouw.

Wat zit erin?

In de CyberQuiz komen alle actuele vormen van Phishing en andere vormen van internet fraude aan bod. In deze quiz moet je zelf creatief zijn om tot de juiste antwoorden te komen waarmee we je de denkwijze van internetcriminelen leren. Door het spelen van de quiz leer je een aantal protocollen hoe je op bepaalde emails, berichten en telefoontjes moet reageren. Op deze manier ben je ook beter bestand tegen nieuwe vormen van internetcriminaliteit.

Daarnaast is de Cyber Quiz ook leuk! Met interessante en grappige voorbeelden en een “live hack” op het podium met onze “ethical hacker”.

Winnen?

Natuurlijk valt er ook wat te winnen. Het team met de meeste punten wint de Phishing Award.

Kosten?

De Cyber Quiz kost 995,00 ex BTW tot 40 deelnemers. Voor een grotere groep maken we graag een aangepast programma.