Cyber Awareness Quiz

De Cyber Quiz op uw bedrijf? Vraag nu informatie aan en kijk welke data er nog beschikbaar zijn.

Cyber Awareness Quiz

Kennisoverdracht in quiz vorm is een bewezen sterk middel. Zeker als het gaat om een redelijk technische inhoud. In deze quiz leren we de deelnemers op een leuke manier hoe je phishing mails kan herkennen, wat social engineering is en wat de overige hack methoden anno 2020 zijn.

In een sterke cyber security strategie is het kennisniveau van medewerkers over de verschillende vormen van cyber crime en de werkwijze van criminele hackers van vitaal belang. Als het het kennisniveau op orde is zal een medewerker niet zomaar in een zogenaamde “cyber val” lopen door op een phishing mail te klikken of informatie vrij te geven aan ongeoorloofden.

Voor wie?

Voor bedrijven en instellingen die weerbaar willen worden tegen Phishing varianten, SMS fraude, social engineering, CEO fraude en andere vormen van internet criminaliteit. Maar ook voor organisaties die willen weten wat het kennisniveau op dit moment is en hoe medewerkers reageren op een cyber attack.

Maar ook geschikt als keynote tijdens event of congres. Het leuke is dat de hele zaal interactief kan meedoen.

Hoe werkt het?

De CyberQuiz van Klikbewust.nl duurt 60 minuten en geven we bij u op kantoor. We spelen deze game in 3 ronden. De quiz wordt geleid door 2 cyber experts. Per quiz kunnen er tot 40 personen deelnemen. We nemen beamer, scherm en zaalversterking mee, plug and play!

Wat zit erin?

In de CyberQuiz komen alle recente vormen van Phishing en andere actuele vormen van internet fraude aan bod. In deze quiz moet je zelf creatief zijn om tot de juiste antwoorden te komen waarmee we je de denkwijze van internetcriminelen leren. Door het spelen van de quiz leer je een aantal protocollen hoe je op bepaalde emails, berichten en telefoontjes moet reageren. Op deze manier ben je ook beter bestand tegen nieuwe vormen van internetcriminaliteit.

Live hacking

Ervaar hoe onze “ethical hacker” live op het podium laat zien hoe hij de controle overneemt van jouw laptop! Daarnaast gaan we ook live op het podium laten zien hoe je met social engineering gemakkelijk een “target” op een link kan laten klikken.

Prijs?

Natuurlijk valt er ook wat te winnen. Het team met de meeste punten wint de Phishing Award.

Kosten

De Cyber Quiz kost 995, 00 ex BTW.